عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

۴۲ درصد سربازان اسرائیل اختلالات روانی دارند

یک مسئول صهیونیستی با اشاره به بحرانی بودن وضعیت ارتش اسرائیل اعلام کرد که ۴۲ درصد از سربازان اسرائیلی از اختلالات روانی رنج می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آلون جلزبرگ» افسر رژیم صهیونیستی صبح امروز سه‌شنبه وضعیت ارتش اسرائیل را بحرانی اعلام کرد.

 

وی تاکید کرد که آنچه در داخل ارتش اتفاق می‌افتد دیوانه‌وار است و در ظاهر همه چیز عادی به نظر می‌رسد.

 

این مسئول صهیونیستی تصریح کرد که 42 درصد از سربازان ارتش اسرائیل درخواست کمک روانی از مراکز بهداشتی و درمانی دارند.

وی افزود که این امر امروز به یک موضوع عادی تبدیل شده است.

 

جلزبرگ همچنین به بحران کمبود پزشک در اسرائیل به دلیل امتناع از انجام خدمت و دشواری برخورد با پدیده افسردگی در ارتش اسرائیل اشاره کرد.

 

پیش از این نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اعلام کرد که پرتاب موشک‌های مقاومت طی هفته‌ های گذشته به شهرک‌های اسرائیلی در غرب الجلیل باعث افزایش درخواست کمک روانی از جانب اسرائیلی‌ها در مراکز بهداشتی و درمانی شده است.

 

این روزنامه صهیونیستی نوشت: تعداد متقاضیان اسرائیلی برای دریافت کمک روانی صدها برابر شده است و بعد از نبرد « حارس الاسوار» ( نبرد شمشیر قدس) امروز بیشترین تعداد درخواست‌های روانی گزارش شده است.

 

شایان ذکر است که مراکز بهداشتی و درمانی در اسرائیل مدت‌هاست که از کمبود نیروی انسانی و افزایش مسئولیت‌ها و بحران‌ها به ویژه پس از تشدید تنش ها در کرانه باختری و قدس و افزایش عملیات مقاومتی فلسطینیان رنج می برند.

 

کارشناسان صهیونیست معتقدند نظامیان اسرائیلی که شهرک‌نشینان پیشتر اعتماد زیادی به آنها داشتند و برای محافظت از جبهه داخلی خود به آنها تکیه کرده‌ بودند، اغلب بیماران روانی هستند یا از وضعیت بغرنج عصبی رنج می‌برند که همین امر به‌شدت آنها را به‌سمت خودکشی سوق می‌دهد.

 

بر اساس گزارش وبگاه نظامی اسرائیلی «ISRAEL DEFENSE»، از سال 2010 تا 2020، پنج هزار و 380 مورد خودکشی در فلسطین اشغالی ثبت شده است و این به آن معناست که به طور میانگین، هرساله 500 نفر خودکشی کرده‌اند و از این تعداد، در هر سال حداقل 100 سرباز اسرائیلی دست به خودکشی زده‌‌‌اند.

 

البته بیماری‌های روانی تنها نقصی نیست که سربازان صهیونیست دارند؛ چرا که مراکز مطالعاتی اسرائیل در سال 2017 اعلام کردند 54 درصد از سربازان ارتش این رژیم اعتیاد به مواد مخدر دارند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده